Neelofa Sumbang 15 Katil Pes4kit C0vid-19 Bernilai RM90,000

Meskipun terpalit dengan pelbagai kontr0versi, selebriti popular Neelofa dilihat tenang menjalani kehidupan seperti biasa. Malah, tidak lekang melakukan amal kebajikan.

Terbaru, Neelofa dikhabarkan telah menyumbang sebanyak 15 buah katil elektronik untuk kegunaan pes4kit C0vid-19 di Hospital Melaka.

Perkara itu dikongsikan seorang doktor perubatan, Dr Abdul Rahman Abdul Kadir yang bertugas di bahagian kecemasan hospital menerusi sebuah posting di laman Instagram.

@abdulrahmanabdulkadir1

Terima kasih @neelofa di atas sumbangan 15 buah katil untuk kegunaan pesakit Covid di Jabatan Kecemasan dan Trauma, Hospital Melaka. ##frontliner

♬ Ya Maulana (2020 Remaster) – Sabyan

Sementara itu, menerusi satu lagi perkongsian oleh seorang netizen, Aznil Hisham berkata pihak hospital hanya memerlukan 10 katil sahaja namun menerima lebih daripada yang dijangka.

Difahamkan, Neelofa bermurah hati menyumbang 15 buah katil dengan setiap satunya bernilai RM6,000. Ujarnya lagi, sebelum ini ada pes4kit C0vid-19 terpaksa duduk di lantai hospital kerana kekurangan katil.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Malaysia Times

Sumber : rotikaya

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Be the first to comment on "Neelofa Sumbang 15 Katil Pes4kit C0vid-19 Bernilai RM90,000"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*