“Korang ni Ag3nt2 D4jjal Ke” , “V4ksin Tu M4laikat M4ut Ke” Doktor Malar Bid4s P4du Kenyataan Ant1vaxx, M4ti Lepas 2 Tahun Ambil V4ksin

Walau keadaan negara yang semakin g3tir dek kerana wab4k yang tidak berkesudahan ini dan hanya vaksin sahaja penyelesaian yang ada untuk saat ini. Namun masih ada lagi segelintir rakyat yang mengeluarkan d4kyah2 yang tidak berasas yang boleh menimbulkan ket4kutan bagi org lain untuk mengambil v4ksin ini.

Mulai tular di media sosial berkenaan kenyataan yang dikeluarkan oleh individu yang tidak bertanggungjawab mengatakan sesiapa yang mengambil v4ksin akan men1nggal selepas dua tahun. Memang sudah jelas bahawa kenyataan tersebut tidak berasas.

Membid4s kenyataan yang dianggap paling mengarut pernah didengarinya, Dr Malar beri pendapat yang agak ped4s buat individu-individu tersebut.

Ped4s dan menvsuk kalbu setiap orang yang mendengar celoteh dari Dr Malar itu. Menjengah ke ruangan komen ramai yang menyokong kata2 yang dikeluarkan Dr Malar.

Sumber: Twitter arivinraj_turu by Motif Viral

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Malaysia Times

Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Be the first to comment on "“Korang ni Ag3nt2 D4jjal Ke” , “V4ksin Tu M4laikat M4ut Ke” Doktor Malar Bid4s P4du Kenyataan Ant1vaxx, M4ti Lepas 2 Tahun Ambil V4ksin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*