Did4kwa Sejenis Kuat Member0ntak, Ini Jawapan ‘Deep’ Puteri Balqis! – “Wahai Pencipta Kami…”

Pelakon cilik berbakat besar Puteri Balqis menjawab persoalan netizen yang bertanyakan sama ada dia seorang yang member0ntak dan tidak ingat Tuhan.

Tidak cukup dengan itu, netizen turut menyoal menerusi fungsi soalan pada Instagram, apakah yang Puteri Balqis belajar daripada ibunya.

“Hello adik orang kata adik rebel dan tak ingat Tuhan, apa yang adik belajar daripada ibu adik,” soal netizen berkenaan.

Tenang menjawab soalan tersebut, pemenang Pelakon Wanita Terbaik di Anugerah Skrin 2014 menyatakan ibunya selalu membantu haiwan biarpun sekecil serangga.

“Dear uncle, terima kasih untuk soalan ini. Ibu saya wanita sentiasa menolong haiwan sekecil serangga, tidak ada social media, mengelakkan diri dari manusia kerana tidak mahu mengumpat mengej1.

“Berterima kasih kepada rumput yang dipijak, memohon maaf kepada haiwan-haiwan yang dikh1anati. Setiap hari dia akan berjalan dan bersedekah kepada pemotong rumput dan tukang sapu samp4h.

“Ini doa ibu saya setiap hari, wahai Pencipta kami, ampunkan seluruh hambaMu, termasuk tumbuhan dan haiwan, semoga seluruh hambaMu dijauhkan dari seluruh pengkh1anatan,” katanya.

Terdahulu, penampilan terbaru Balqis yang memakai skirt pendek berserta stoking panjang berwarna hitam yang dihiasi corak tengkor4k mencetuskan tanda tanya ramai mengenai keadaan terkini pelakon cilik itu.

Seperti yang diketahui, nama Balqis sebelum ini pernah tiba-tiba hilang daripada radar dunia seni sebelum diketahui bahawa dia menghid4p mas4lah kesihatan.

 

Sumber:Gempak

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Shakira Shakir

Sumber : dnq.pw

 

Be the first to comment on "Did4kwa Sejenis Kuat Member0ntak, Ini Jawapan ‘Deep’ Puteri Balqis! – “Wahai Pencipta Kami…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*