“Saya Terj3bak Dengan D4dah Sejak Sekolah, Semua Jenis Saya Dah Cuba”

Umum mengetahui, penyanyi popular Zamani sudah bertahun mend3rita s4kit tulang belakang melengkung atau dikenali sebagai Sk0liosis.

Menerusi satu rancangan temu bual, Rumah No.107 Zamani mendedahkan sudah terj3bak dengan d4dah sejak sekolah lagi dan peny4kit tulang belakangnya itu juga berpunca daripada d4dah.

“Saya terus terang cakap.. Saya terjerumus dengan d4dah sejak di bangku sekolah. Semua dadah daripada yang kurang kuat sampailah yang paling kuat semua saya dah,” katanya.

Menurut Zamani, jika dapat diundurkan masa kembali dia mahu memohon maaf kepada ibunya kerana telah memalukan nama keluarga sedangkan dia telah di didik dengan baik.

“Andai dapat diputarkan waktu, kalau arw4h ibu saya masih hidup.. saya mahu memohon maaf, mohon ampun kepada dia kerana telah memalukan nama keluarga. Saya nak cium tapak kaki dia.

“Saya r0sakkan diri saya sendiri. Keluarga saya orang baik-baik. Mak bapak saya tak ajar saya jadi macam ni. Mereka dah didik saya dengan baik tapi saya yang ters4sar,” katanya.

Pada Mac lalu, Zamani berkata dia terp4ksa menghentikan r4watan kerana mas4lah kewangan serta lebih selesa bergerak naik skuter tiga roda.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Malaysia Times

Sumber : rotikaya

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Be the first to comment on "“Saya Terj3bak Dengan D4dah Sejak Sekolah, Semua Jenis Saya Dah Cuba”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*