Wani Kayrie kec3wa netizen k3cam video tar1an TikTok

G4RA-G4RA memuat naik video tarian TikTok di Instagram, penyanyi Wani Kayrie menerima pelbagai komen negat1f daripada netizen.

Menurut Wani, dia kesal apabila ada individu yang bukan pengikvtnya mel3mparkan kata-kata k3sat dan menjatvhkan hukvm sew3nang-wen4ngnya atas tindakannya itu.

“Sejujurnya saya kesal apabila berkongsi video menari dan tiba-tiba muncul komen-komen h1naan dan neg4tif daripada mereka yang tak pernah follow dan baru kenal saya.

“Padahal sebelum ini pun memang saya minat men4ri dan pernah masuk program D3nsa Dan Sing… tapi mereka ni mungkin tak pernah tahu tentang minat saya dan terus h3ntam saya hanya kerana video yang baru mereka tengok itu.

“Lagipun video itu hanya suka-suka sahaja, bukan nak god4 orang dan saya muat naik di Instagram sebab nak promosi jenama kasut yang dipakai,” katanya kepada mStar.

Wani minat menari dan sering berkongsi video t4rian di laman sosial.

Sebelum itu, menerusi Instastory, penyanyi lagu Magika ini berkongsi lu4han rasa kec3wa dengan sikap segelintir individu yang gemar mengh3ntam t4npa memikirkan h4ti dan per4saan orang lain.

Engg4n isu ini mengg4nggu emos1nya, Wani berkata dia memilih untuk mengabaikan sebarang bentuk komen neg4tif yang ditingg4lkan oleh netizen.

Malah, jika keterlaluan, dia bertindak mem4dam dan meny3kat akaun pengguna tersebut.

Luahan hatinya di Instastory adalah bers1fat umum untuk semua pengikut dan pengguna laman sosial.

“Saya terima komen mereka itu sebagai teguran dan ingatan tapi janganlah dengan ayat-ayat n3gatif yang boleh menggores hati orang lain.

“Kalau selepas ini ada komen yang terlalu melampau saya pad4m sahajalah! Saya tak nak ruangan media sosial itu dipenuhi dengan benda neg4tif dan keb3ncian.

“Saya sedar benda ini bukan jadi pada saya sahaja, malah ramai selebriti lain turut menerima nasib sama… jadilah pengguna media sosial yang matang dan pos1tif,” ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Viral

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Wani Kayrie kec3wa netizen k3cam video tar1an TikTok"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*