“Seorang demi seorang meningg4lkan aku disini” Ashraf Muslim Ded4h Sesuatu Ketika Berada Dalam W4d

Baru-baru ini, industri hiburan tanah air dikejvtkan dengan seorang lagi selebriti yang disahkan pos1tif Covi1d-19 iaitu pelakon Ashraf Muslim.

Pun begitu, dia dilihat masih mampu tersenyum ketika mengh4dapi wab4k ini dan perkara itu sekali gus membuatkan rakan selebriti dan peminat tid4k henti-henti mendoakan agar dirinya cepat sembvh.

Menerusi perkongsiannya ini juga membuatkan rata-rata mendoakan hal yang sama buat pelakon ini apabila dia berkongsi rakaman ramai pesaki1t yang telah sembvh.

Ujarnya, seorang demi seorang men1nggalkan dirinya di tempat raw4tan dan perkara itu turut membuatkan dirinya bersyukur kerana mereka telah sihat dan dapat berjumpa ahli keluarga.

Menjadikan ianya satu kenangan yang tidak akan dilupakan, perkongsian video pelakon ini mengvndang seb4k ramai.

“Kenanganku bersama mereka takkan aku lupakan, segala ilmu yang dikongsi takkanku sia siakan. Perasaan sayang bersama mereka telah timbul dengan perwatakkan dan akhlak yang ditunjukkan pada aku.”

Dalam pada masa yang sama, dia turut berterima kasih kepada kenalannya itu dan ujarnya juga bahawa yang paling dirinya tidak lupakan adalah lelaki yang berjubah dimana dapat diperhatikan menerusi video telah men1nggalkan senyuman padanya yang dikenali sebagai Hj Usman.

Perkongsian pelakon ini membuatkan ramai mendoakan agar dirinya pula akan sembvh dan dapat pulang berjumpa keluarga.

Diruangan komen juga, ramai rakan selebriti terkenal tanah air seperti pelakon, penyanyi turut sama mendoakan kesembvhannya.

Doa ramai buat Ashraf Muslim

Sumber: Instagram Ashraf Muslim

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Viral

Sumber : HCL

Be the first to comment on "“Seorang demi seorang meningg4lkan aku disini” Ashraf Muslim Ded4h Sesuatu Ketika Berada Dalam W4d"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*