Tokti Buat Akaun TikTok, Nama Akaun Cvri Tumpuan

Tid4k lama dahulu aplikasi Tiktok sinonim dengan video berjoget dan bermiming sehingga ramai yang mengaitkan aplikasi itu dengan budaya r3mpit.

Malah ramai yang enggan terlibat dengannya dan mereka yang bermain TikTok juga dipandang s3rong oleh netizen.

“Siapa kata TikTok untuk budak r3mpit?”

Walau bagaimanapun situasi sangat cepat berubah apabila lebih ramai orang yang menyertai aplikasi itu kebanyakkannya dari China, Korea dan negara-negara Barat menyebabkan reputasi TikTok berubah apabila pengguna bukan sahaja menghasilkan kandungan yang tid4k berfaedah tetapi lebih banyak video lucu dan menarik dikongsikan.

Sejak daripada itu lebih ramai yang terjebak dengan TikTok bagi berkongsikan pelbagai jenis video dari segi hiburan, koreografi, akademik, cerita pendek, dan cabaran internet sehingga menghasilkan pelbagai trend.

Selebriti-selebriti Hollywood dan jenama perniagaan terkenal juga menggunakan TikTok pada hari ini untuk menghiburkan peminat dan mempromosikan produk.

Lebih-lebih lagi dalam musim kuar4ntin ini, artis tempatan kita juga telah membuat keputusan untuk membuat akaun menyertai TikTok agar dapat berinteraksi dengan peminat dan rakan-rakan artis lain.

Salah seorang selebriti Malaysia yang baru-baru ini telah menyertai TikTok adalah penyanyi ikonik dan lagenda Dato’ Seri Siti Nurhaliza.

Peminat berasa teruja apabila menemui akaun Tokti di aplikasi video itu, dan ramai yang men1nggalkan pelbagai komen menarik.

Namun apa yang lebih mencvri tumpuan adalah nama akaun TokTi yang membuat ramai suk4r untuk menyebutnya.

“Kenapa aku baca camni…”

“Knp i baca itik…”

“Berbelit nak sebut…”

“Hujan da turun…”

Sumber: Twitter

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Viral

Sumber : HCL/Kasi Share

Be the first to comment on "Tokti Buat Akaun TikTok, Nama Akaun Cvri Tumpuan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*