“Tak hensem” Netizen Samakan ‘Suami’ Ameera Khan Seperti Pakcik Tgh Sambut Birthday Anak Buah

Ameera Khan merupakan adik kepada selebriti terkenal Neelofa. Nama beliau mula meningkat naik kerana mempunyai saluran Y0utube yang diberi nama Little Miss Khan. Selain mempunyai saluran youtube sendiri, beliau juga aktif di Instagram dan memperoleh gelaran sebagai Influencer. Dalam usia yang muda Ameera mempunyai seramai 1.1 juta pengikut di Instagram miliknya. Ameera juga telah mula mengikut jejak langkah kakaknya sebagai usahawan pada usia 17 tahun dengan mengeluarkan produk k0smetik dibawah jenama LMK C0smetics.

Gadis jelita yang kini berusia 20 tahun ini teruja dengan sambutan yang menggalakkan terhadap jenama k0smetik miliknya. Jenama yang diusahakan sejak tahun 2016 ini diinspirasikan sendiri oleh dirinya yang begitu meminati bidang solekan. Ameera juga bercita-cita untuk memasarkan pr0duk tersebut di pasaran antarabangsa suatu hari nanti.

Menjadi adik kepada selebriti terkenal seperti neelofa membuatkan dirinya juga sering menjadi tumpu4n media. Sebelum ini Ameera pernah berdepan kontr0v3rsi apabila pernah membuat perb4ndingan jenama dua buah telefon bimbit. Gaya dirinya menjelaskan perbeza4n kedua-dua jenama tersebut juga menjadi tul4r dan mendapat kec4man daripada para netizen.

Ameera pernah mengambil keputusan untuk berehat daripada media sosial selama beberapa bulan sebelum kembali aktif. Kehilangannya itu menjadi tanda tanya kerana Ameera lebih selesa menyimpan kisah peribadinya sendiri.

Memuat naik gambar terkini beliau sedang menyambut hari kelahiran seorang yang istimewa, Ameera menerima komen yang agak sinis daripada seorang netizen. Walaupun Ameera sebelum ini tid4k pernah mengakui secara terbuka hubungan dirinya dan jejaka tersebut namun desas desus menyatakan bahawa Ameera telahpun berkahwin dengan jejaka itu.

Netizen tersebut meninggalkan komen yang berbaur sindiran pada gambar tersebut dengan menyatakan bahawa jejaka itu tid4k sep4dan dengan Ameera. Mereka berdua kelihatan seperti bapa saudara dan juga anak buah.

Para peminat Ameera men3pis sindir4n tersebut. Bagi para peminat, mereka lebih pentingk4n kebahagiaan Ameera. Peminat berkata Ameera berhak memilih sesiapa sahaja yang boleh menggembirakan dirinya.

Ameera pun masih lagi muda dan perjalanan hidupnya juga masih lagi jauh. Berilah peluang untuk Ameera berdikari dan menjalani kehidupannya sendiri. Hanya dia sahaja yang tahu apa yang terbaik buat dirinya.

Sumber : Instagram littlemisskhan

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Viral

Sumber : ORENLAICI/Koleksi Viral

Be the first to comment on "“Tak hensem” Netizen Samakan ‘Suami’ Ameera Khan Seperti Pakcik Tgh Sambut Birthday Anak Buah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*