“Saya Tak Pernah Pergi Pasar Atau Memandu Kereta Seorang”

Sudah bergelar isteri, pasti ianya fasa baharu buat Emma Maembong kerana perlu melaksanakan tanggungjawab sebagai seorang isteri. Emma mengakui dia t1dak ke pasar untuk membeli barangan dapur.

Menurut Emma, meskipun ianya perkara yang mudah namun agak menc4bar buatnya. Perkara itu dided4hkan Emma di dalam program realiti, The House musim pertama dalam episod kedua yang pernah ditayangk4n pada tahun 2016.

Dalam pada itu, Emma berkata dia juga tid4k suka memandu seorang kerana kur4ng keyakin4n diri, malah dia tid4k pernah memandu seorang diri.

“Ia perkara yang besar buat saya sebab t4k pernah pergi pasar atau memandu kereta seorang. Ia agak menc4bar walaupun sebenarnya benda yang mudah.

“Tambahan pula saya t4k suka memandu seorang diri kerana kur4ng keyakin4n diri,” katanya.

Menerusi episod itu, Emma diberi cabar4n mencari barang dapur untuk dimasak oleh Chacha Maembong dan Yaya Maembong. The House mengis4hkan kehidupan tiga beradik selebriti popular, Emma Maembong, Chacha Maembong dan Yaya Maembong.

Difahamkan, drama siri realiti The House itu ditayangk4n semula menerusi portal Astro Gempak sepanjang tempoh P3rintah K4walan Pergerakan (PKP) ini.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Viral

Sumber : ROTIKAYA

Be the first to comment on "“Saya Tak Pernah Pergi Pasar Atau Memandu Kereta Seorang”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*